copy write MV Nebulasbikers Vinderhoute VZW
Interne klassementen

Kilometerklassement (gele klassement)

· Iedere deelne(e)m(st)er ontvangt kilometers voor zijn/haar deelname aan een motor gerelateerde activiteit. · De toegekende kilometers zijn de som van de heenrit + de ronde + terugrit die vooraf kenbaar werden gemaakt. · Kilometers voor hulp op activiteiten worden niet toegekend. · Kilometers voor wie zich laat inschrijven door anderen en de ronde niet rijdt worden niet toegekend. · Om de kilometers te krijgen dient er steeds geregistreerd te worden met de persoonlijke full memberkaart in het lokaal.


Bonussen

MV Nebulasbikers Vinderhoute VZW zorgt ervoor dat inkosten en overschotten uit activiteiten terug gaan naar de full-members. Hiervoor is er het systeem van bonussen. Het toekennen van bonussen wordt ingedeeld in 4 categorieën. Zijnde deelname aan activiteiten, organiseren van activiteiten, hulp op activiteiten en uitzonderlijke overeenkomsten. De bonussen worden als volgt verdeeld: · Eigen georganiseerde activiteit: 6 bonussen per dag, per activiteit. · Eigen georganiseerde activiteit niet meegereden met de groep: 3 bonussen per dag, per activiteit. · Activiteit door anderen georganiseerd: 3 bonussen per dag, per activiteit. · Activiteit door anderen georganiseerd en individueel gereden: 1 bonus per dag, per activiteit. · Eigen georganiseerde activiteit zoals vergaderingen en bikersavonden: 6 bonussen per dag, per activiteit.


Puntenklassement (groene klassement)

· Iedere deelne(e)m(st)er ontvangt punten voor zijn/haar deelname aan activiteiten. · Punten voor hulp op activiteiten worden hier niet toegekend. · Punten voor wie zich laat inschrijven door anderen en de ronde niet rijdt worden niet toegekend. · Om de punten te krijgen dient er steeds geregistreerd te worden met de persoonlijke full-memberkaart in het lokaal.
 Kilometerklassement 2022 Kilometerklassement 2022 Puntenklassement 2022 Puntenklassement 2022